DoeBoek

Het DoeBoek IK BEVAL schrijf je ZELF! Als voorbereiding op de geboorte van je kind(eren). Dit boek helpt vanuit het vertrouwen in je lichaam de zwangerschap, bevalling én kraamtijd zelf te regelen. Dat is dé sleutel tot minder stress en meer gezondheid en werkt als een levenslang medicijn. Daarvoor schrijf je over je eigen leven, de (geboorte) ervaringen die je hebt gehad en hoe jij het liefst wilt bevallen. In het DoeBoek voor aanstaande moeders vind je eindeloos veel inspiratie, praktische tips, wetenschappelijke toelichting en mooie verhalen. Het boek en de geboortecursus gaan uit van de natuurlijke wetenschap van de moeder en

  • Zijn effectief vanwege de holistische benadering
  • Stemmen af op de cycli en ritmes van vrouwen
  • Richten zich op minder stress door emotionele vaardigheden te verbeteren
  • Dragen bij aan veiligheid en maatwerk, waarbij jij bepaalt wat besproken wordt

Hieronder vind je de links van de podcasts en films uit het DoeBoek.

Podcasts

DoeBoek IK BEVAL

Het DoeBoek IK BEVAL – IN VERTROUWEN kun je vanaf half februari 2020 bestellen op:

Het boek ZO BEVAL IK

Bestel het boek ZO BEVAL IK – HET MOEDERLICHAAM SPREEKT via de volgende verkooppunten:

Het boek ZO BEVAL IK en de geboortetrauma therapie worden gepromoot op de sites van StichtingBevallingstrauma , Stichting de Geboortenis en Stichting Memam.

Het boek Spuug op je blouse

Bestel het bijzondere boek ‘Spuug op je blouse’ van Ina Heynen over je eigen keuzes maken als zwangere vrouw en werkende moeder op haar site Spuugopjeblouse. Simone en Brun voegen als experts hun kennis toe aan de vele verhalen van moderne moeders.