“Het boek vertelt precies wat er is gebeurd. Ik herken alles, ondanks dat mijn kind al volwassen is. Wat de impact is geweest voor mijn jongste, staat precies beschreven. Mogelijk praat ik er graag nog eens met een van jullie over.”

“Ik vind het boek prachtig geworden, indrukwekkend mooi.”

“Wat een geweldige verzameling van ervaringen en onderzoeken. Eindelijk iemand uit het veld die alles opschrijft zoals moeders het ervaren. Mijn hart maakt iedere keer sprongetjes.”

“Het boek is een schat aan informatie. Ondanks mijn jarenlange ervaring in het veld, lees ik zó veel nieuws dat bij mij en de meesten niet bekend is.” 

“Het boek las makkelijk en ik had het zo uit. Wat fijn zoveel herkenning te lezen over de verhalen die ik van moeders hoor en te begrijpen wat er is gebeurd. Mijn skills kunnen enorm verbeteren en daarvoor biedt de schrijver enorm veel opties die zo van toepassing zijn in mijn dagelijkse praktijk.”

“Ik vind dat je een goed en duidelijk boek hebt geschreven en het is mooi uitgevoerd. Je hebt geen onderdeel onbesproken gelaten en het is daardoor een lijvig, wetenschappelijk (onderbouwd) boek geworden, maar het blijft goed leesbaar. Ik herkende veel, ook het gevoel overgenomen te worden, het uit je eigen moederkracht halen tijdens zo’n ziekenhuisbevalling met inleiding en allerlei toestanden. Dat was een eye opener om te lezen en dat heeft impact gehad in mijn leven. Niet vertrouwen in eigen kunnen/weten. Bij de tweede was dat al een aanname. Het derde deel van je boek was voor mij het meest interessant. Tijdens het lezen kwamen de pijnpunten in beeld doordat ik verdriet voelde.”

“Voor je collega’s in het vakgebied is het zeker een heel goed en informatief boek. Ik ben blij dat je het geschreven hebt en dat ik het via jou heb kunnen lezen. Er is nog veel te winnen m.b.t. bevallingen en alle gevolgen daarvan en ik hoop van harte dat dit boek de steen in het water is die veranderingen mogelijk maakt.”