zo beval ik

Route voor moeders

Het Zobevalik Centrum biedt alles voor gezond moederschap. Daar moet je zelf wel wat voor doen en wij helpen je, ook als je het moeilijk hebt. Volg jouw route tot verbinding via de MOEDERCIRKELS met voorlichting over wat je zelf kunt doen. Vanaf september 2024 start ik elke eerste donderdag van de maand met 9 Online informatie bijeenkomsten per jaar voor aanstaande en net bevallen moeders. Maak kennis met ons onderscheidende vermogen en met wat jij zelf allemaal kan! Wil je erbij zijn? Mail dan naar brun@degeboortespecialist.nl.

  • Lekker bij je thuis via zoom van 20-21 uuR
  • Per cirkel kost het €15 of 10 cirkels voor €100 (18 maanden geldig)
  • Na de 1e betaalde cirkel krijg je het e-book O LIJF cadeau
  • Bij de stap naar een Zobevalik Coaching preventie of hersteltraject krijg je de betaalde cirkels korting

Daarvoor bieden we de PREVENTIE COACHING of GEBOORTETRAUMA THERAPIE aan, en soms aanvullend het traject VRIENDSCHAP SLUITEN MET JE ZENUWSTELSEL. Liever eerst kennismaken of nog nazorg ontvangen? Bel gerust met een teamlid die herstel aanbiedt of plan een ONLINE MOEDERGESPREK!

Ben je al (vaker) bevallen? Vul dan deze VRAGENLIJST in om mee te doen aan ons wetenschappelijk onderzoek naar geboorte ervaringen.

Zoek jij een Zobevalik Coach of Geboortetrauma Consulent/Therapeut? Zoek dan CONTACT met een van onze teamleden.

Hieronder kun je de boeken ZO BEVAL IK, het DoeBoek IK BEVAL IN VERTROUWEN en mijn nieuwe boek O LIJF over geboorte trauma herstel bestellen. Bij hulpvragen over je baby kun je liefdevol problemen benaderen en vanuit een holistische kijk zelf oplossen met de HAPPYBABYCOACH.

 

 

Het DoeBoek 

Het DoeBoek IK BEVAL – IN VERTROUWEN voor aanstaande moeders, kun je bestellen op:

 

boek zo beval ik

Het boek ZO BEVAL IK

Bestel het boek ZO BEVAL IK – HET MOEDERLICHAAM SPREEKT via de volgende verkooppunten:

 

Podcasts wijzen de route

PODCASTS zijn een inspirerende manier verhalen te verzamelen en te delen. Luister gratis naar deze podcast episodes over mijn reis en mijn werk voor moeders, waarin ik door Simone ben geïnterviewd. Ze zijn fijn om naar te luisteren, naar te verwijzen en te delen! Vele moeders vonden hun route tot verbinding via deze podcasts.

Deel I #30: van obstetrie verpleegkundige naar geboortetrauma therapeut en auteur

Deel II #31: de ontwikkeling van de hersteltherapie en traumapreventie voor moeders

Deel III #40: over het belang van geboortetraumabewustzijn

Deel IV #41: over de onzichtbaarheid van een geboortetrauma

Deel V #42: over het effect van traumapreventie met de Zobevalik Coaching

Deel VI: over de rol van de partner bij het moederschap ‘Vaders hebben ook gevoel’

Deel VII: over verlies van je kind rondom de geboorte

Deel VIII: OPEN GESPREK OVER DE CIRKEL VAN ANGST Hoe de aanstaande moeder al tijdens de periode van in verwachting zijn door angst wordt voorgeprogrammeerd

Deel IX: OPEN GESPREK OVER DE CIRKEL VAN HERHALING Hoe traumatische situaties keer op keer herhalen, wanneer de angst in het lichaam blijft

Deel X: OPEN GESPREK OVER DE CIRKEL VAN LIEFDE Hoe het liefdeshormoon oxytocine ons uit de angst laat stappen en trauma heelt

Deel XI: OPEN GESPREK OVER DE CIRKEL VAN GEBOORTE

Aflevering 1 over wat moeders nodig hebben vooraf en in de periode van in verwachting zijn

Aflevering 2 over de kracht van vertrouwen vanaf het allereerste begin van de baring tot aan de geboorte van de baby en de placenta

Aflevering 3 volgt

 

Het aangrijpende boek O LIJF over geboorte trauma herstel onthult de gevolgen van de standaard geboortezorg in Nederland en België op alle vruchtbare vrouwen in hun moederschap. Een ontroerend en inspirerend verslag over een andere blijvende waarheid vanuit de ‘Oral culture’ van moeders in hun gezin.

Na 15 jaren wetenschappelijk onderzoek wordt steeds duidelijker hoe schadelijk de dwingende en vervreemdende zorg is en hoe moeders zelf alles kunnen omdraaien. Steeds gaat het om het gebrek aan liefde of de aanwezigheid ervan. Een bron vol erkenning, hoop en natuurlijke wijsheid met gezondheid als uitkomst.

Happybabycoach

Hulpvragen van ouders over hun baby bracht Anja Caers als ervaren osteopaat bij een aantal hulpprogramma’s om vanuit een liefdevolle benadering zelf problemen op een holistisch wijze op te lossen. Zo ontstond Happybabycoach, een platform waar ze ouders de weg wijst, inzichten en tips geeft om zelf toe te passen.