zo beval ik

Zobevalik Coaching voor moeders

De Zobevalik Coaching voor alle nieuwe moeders is een levenslange investering. We werken vanuit je eigen verhaal en begeleiden je om sterker te worden en beter voor jezelf op te komen voor, tijdens en na de bevalling. Hier vind je de belangrijke BROCHURE met voorlichting over wat je zelf kunt doen om gezond te bevallen en moeder te zijn. Met een online MOEDERGESPREK kun je kennis maken met ons onderscheidende vermogen en met wat jij zelf belangrijk vindt. Je kunt HIER een afspraak inplannen.

Hieronder zie je de links naar de shop om de boeken ZO BEVAL IK en het DoeBoek IK BEVAL IN VERTROUWEN aan te schaffen. Verderop staan de verwijzingen uit het DoeBoek, waarmee de coaching richting krijgt in bewustwording en innerlijke kracht.

Aanvullend geven we toegang tot HAPPYBABYCOACH, waar Anja Caers als ervaren osteopaat vanuit België waardevolle ondersteuning geeft aan ouders t.a.v. hulpvragen over hun baby om liefdevol problemen te benaderen en vanuit een holistische kijk ze zelf op te lossen.

Begin 2022 startten we een nieuw wetenschappelijk onderzoek naar de geboortetevredenheid van moeders. We zijn ook benieuwd naar de effecten van de Zobevalik Coaching op jouw ervaringen rondom de geboorte van je kind. Help je mee? Vul dan deze VRAGENLIJST in.

Zoek jij een Zobevalik Coach: zoek dan CONTACT met de coach bij jou in de buurt!

 

 

Het DoeBoek 

Het DoeBoek IK BEVAL – IN VERTROUWEN voor aanstaande moeders, kun je bestellen op:

 

boek zo beval ik

Het boek ZO BEVAL IK

Bestel het boek ZO BEVAL IK – HET MOEDERLICHAAM SPREEKT via de volgende verkooppunten:

 

Happybabycoach

Hulpvragen van ouders over hun baby bracht Anja Caers als ervaren osteopaat bij een aantal hulpprogramma’s om vanuit een liefdevolle benadering zelf problemen op een holistisch wijze op te lossen. Zo ontstond Happybabycoach, een platform waar ze ouders de weg wijst, inzichten en tips geeft om zelf toe te passen.