zo beval ik

Route voor moeders

Het Zobevalik Centrum biedt alles voor gezond moederschap. Daar moet je zelf wel wat voor doen en wij helpen je, ook als je het moeilijk hebt. Volg jouw route tot verbinding via de belangrijke BROCHURE met voorlichting over wat je zelf kunt doen om gezond te bevallen en moeder te zijn. Met een Online Moedergesprek maak je kennis met ons onderscheidende vermogen en met wat jij zelf belangrijk vindt. Je kunt HIER een afspraak inplannen. Ben je benieuwd naar de Zobevalik begeleiding waar we vooral aandacht hebben voor jouw emotionele gezondheid? Volg dan de eendaagse ZOBEVALIK WORKSHOP of het lange COACHING traject. Wanneer je ons pas na je bevalling vindt, zijn we er ook in de nageboortetijd. Je kunt ons elk moment benaderen. Veel vrouwen en moeders zoeken meer verdieping in hun (gevoels)leven en relaties bij een kinderwens of juist verderop, bij ziekte of burn out. Daarvoor bieden we de prachtige REIS NAAR VRUCHTBAAR ZIJN aan.

Ben je eraan toe te herstellen van je zwangerschap, bevalling, nageboortetijd en misschien wel van andere negatieve ervaringen in je leven? Dat kan! Belangrijk om alles wat gebeurd is te verwerken, omdat  je gezondheid en welzijn sterk kan verbeteren. Daarvoor bieden we de GEBOORTETRAUMA THERAPIE aan, en soms aanvullend het traject VRIENDSCHAP SLUITEN MET JE ZENUWSTELSEL. Liever eerst kennismaken of nog nazorg ontvangen? Bel gerust met een teamlid die herstel aanbiedt of plan een ONLINE MOEDERGESPREK!

Ben je al (vaker) bevallen? Vul dan deze VRAGENLIJST in om mee te doen aan ons wetenschappelijk onderzoek naar geboorte ervaringen.

Zoek jij een Zobevalik Coach of Geboortetrauma Consulent/Therapeut? Zoek dan CONTACT met een van onze teamleden.

Hieronder kun je de boeken ZO BEVAL IK, het DoeBoek IK BEVAL IN VERTROUWEN en mijn nieuwe boek O LIJF over geboorte trauma herstel bestellen. Bij hulpvragen over je baby kun je liefdevol problemen benaderen en vanuit een holistische kijk zelf oplossen met de HAPPYBABYCOACH.

 

 

Het DoeBoek 

Het DoeBoek IK BEVAL – IN VERTROUWEN voor aanstaande moeders, kun je bestellen op:

 

boek zo beval ik

Het boek ZO BEVAL IK

Bestel het boek ZO BEVAL IK – HET MOEDERLICHAAM SPREEKT via de volgende verkooppunten:

 

Podcasts wijzen de route

PODCASTS zijn een inspirerende manier verhalen te verzamelen en te delen. Luister gratis naar deze podcast episodes over mijn reis en mijn werk voor moeders, waarin ik door Simone ben geïnterviewd. Ze zijn fijn om naar te luisteren, naar te verwijzen en te delen! Vele moeders vonden hun route tot verbinding via deze podcasts.

Deel I #30: van obstetrie verpleegkundige naar geboortetrauma therapeut en auteur

Deel II #31: de ontwikkeling van de hersteltherapie en traumapreventie voor moeders

Deel III #40: over het belang van geboortetraumabewustzijn

Deel IV #41: over de onzichtbaarheid van een geboortetrauma

Deel V #42: over het effect van traumapreventie met de Zobevalik Coaching

Deel VI: over de rol van de partner bij het moederschap ‘Vaders hebben ook gevoel’

Deel VII: over verlies van je kind rondom de geboorte

Deel VIII: OPEN GESPREK OVER DE CIRKEL VAN ANGST Hoe de aanstaande moeder al tijdens de periode van in verwachting zijn door angst wordt voorgeprogrammeerd

 

Happybabycoach

Hulpvragen van ouders over hun baby bracht Anja Caers als ervaren osteopaat bij een aantal hulpprogramma’s om vanuit een liefdevolle benadering zelf problemen op een holistisch wijze op te lossen. Zo ontstond Happybabycoach, een platform waar ze ouders de weg wijst, inzichten en tips geeft om zelf toe te passen.