zo beval ik

Onze route tot verbinding

Alle vrouwen zijn welkom bij ons Zobevalik Centrum voor geboorte en trauma. We bieden een breed aanbod van vruchtbaar zijn vooraf tot vriendschap sluiten met je zenuwstelsel na trauma. Alles om (meer) in verbinding te zijn met je zelfregulerende en zelfherstellende vermogens!

PREVENTIE: Je fundamentele behoeftes kennen en vandaar uit zeggenschap hebben zijn de belangrijkste aspecten van geboortetrauma preventie. Daarvoor bieden we de Reis naar Natuurlijk en Bewust Vruchtbaar Zijn, de Zobevalik Workshop en Coaching voor aanstaande en net bevallen moeders en de Traumapreventie in de Nageboortetijd aan om (de gevolgen van) een geboortetrauma te voorkomen. Met een Online Moedergesprek regel je zelf een consult op maat.

Het lichaam van de moeder en de baby zijn niet voorgeprogrammeerd op een onnatuurlijk geboorteproces. Daarom is de zwangerschap de nieuwe cruciale periode vol met rust, liefde en hoge verwachtingen.

Het is het gevoel van de moeder dat telt, waarmee de emotionele gezondheid het resultaat is.

HERSTEL: Er is veel (emotionele) schade na een geboortetrauma, wat moeders meestal niet in de gaten hebben. Om jezelf te hervinden en te helen, heb je echt hulp nodig. Daarvoor bieden we de vriendelijke en effectieve Geboortetrauma Therapie aan, Vriendschap sluiten met je zenuwstelsel en Online Moedergesprekken voor kennismaking en after care.

We helpen elke vrouw al haar capaciteiten in te zetten. Zij weet het, durf jij daarop te vertrouwen? Kijk dan verder naar onze route tot verbinding voor moeders, haar zorgverleners, via opleidingen en al onze teamleden.