zo beval ik

Team

Steeds meer moeders zijn ontevreden over hun bevalling. Bekend is dat de meeste moeders gezondheid verliezen na de geboorte van hun kind. Meer dan een derde ervaart een traumatische geboortetijd. Weinig moeders zoeken of vinden goede zorg. Wij willen dat dit stopt en het taboe doorbreken! Na 10 jaren wetenschappelijk onderzoek en de lancering van het DoeBoek voor aanstaande moeders is ons doel de gezondheid van alle nieuwe moeders te behouden door hun taal te spreken en te werken met hun gevoelsleven. Dit is de kracht van de effectieve Zobevalik Coaching.

Nieuwe moeders hebben jou nodig bij de voorbereiding op en herstel na de geboorte, omdat jij leert hoe je (de gevolgen van) geboortetrauma’s kunt voorkomen. Alles in het Zobevalik Coaching traject draait om bewustzijn, emotionele kracht en oefenen van zeggenschap, ook als het moeilijk wordt. Dat kan alleen als wij werken vanuit ons eigen levensverhaal. We werken trauma informed met moedergerichte counseling en bevorderen alle natuurlijke processen, zodat moeders tevreden zijn over de bevalling en een optimale nageboortetijd ervaren. We helpen elke nieuwe moeder onafhankelijk van zorgverleners haar eigen keuzes te maken en al haar capaciteiten in te zetten. Ons werk wordt met wetenschap ondersteund en onderzocht.

Het lichaam van de moeder en de baby zijn niet voorgeprogrammeerd op een onnatuurlijk geboorteproces. Daarom is de zwangerschap de nieuwe cruciale periode vol met rust, liefde en hoge verwachtingen. Het is het gevoel van de moeder dat telt, waarmee de emotionele gezondheid het resultaat is.

Zij weet het, durf jij daarop te vertrouwen? Dan ben je welkom bij onze Zobevalik Coach Team! Wij werken gezamenlijk aan teambuilding en het versterken van onze deskundigheid.

WIJ WERKEN MOEDERGERICHT

met trauma informed counseling, waarbij de natuurlijke processen worden bevorderd voor een optimale geboortetijd.