Zobevalik Opleidingen

Alle opleidingen voor preventie en herstel moeten leiden tot traumavrij moederschap, zodat de moeder zich gezond voelt en dat zelf doet! Dat kan alleen wanneer teamleden opgeleid worden met wetenschappelijke kennis en vaardigheden, continu werken aan hun vakmanschap en willen blijven leren. De basis ligt in de wetenschappelijke kennis via de boeken, onderzoek en publicaties, het lesmateriaal, ons aanbod en het onderscheidende vermogen van het Zobevalik Centrum. Daarna vaardigheden ontwikkelen, getraumatiseerde moeders steeds beter begrijpen, maar ook snappen hoe ze een geboortetrauma kunnen voorkomen. Teamleden leren trauma informatie geven, te spreken over geboorte én trauma, ook als het hun moeilijk wordt gemaakt. Vandaar uit zichtbaar zijn, netwerken en de goede zorg die zij kunnen bieden aanbevelen. Alle moeders moeten toegang krijgen tot deze kosten effectieve zorg: ze profiteren altijd, zonder negatieve bijwerkingen! Tot slot meten we onze resultaten en bespreken we de cijfers. In de huidige zorg wordt 1 op de 2 moeders getroffen door een traumatische geboortetijd. Bij het Zobevalik Centrum maar 1 op de 20! Wil je nog meer informatie? Bel of mail ons gerust!

PREVENTIE

In de basisopleiding tot Traumapreventie Coach leer je de Zobevalik Coaching aan te bieden aan aanstaande en net bevallen moeders. Daarna kun je de trainingen volgen om de Reis naar Bewust en Natuurlijk Vruchtbaar Zijn en Traumapreventie in de Nageboortetijd aan te bieden. Ook voor de Online Moedergesprekken kun je geschoold worden. Wanneer je de Zobevalik Workshop wilt aanbieden, kan dat na aankoop en training.

Traumapreventie Coaches kunnen een verkorte opleiding tot Geboortetrauma Consulent starten na de 5e lesdag (tussen examen) en daarna aanvullend de opleiding tot Geboortetrauma Therapeut in de Summerschool. 

HERSTEL

De basisopleiding tot Geboortetrauma Consulent leidt tot de kennis en vaardigheden om moeders met een geboortetrauma te behandelen met de hersteltherapie.

Aanvullend kun je de vervolgopleiding tot Geboortetrauma Therapeut doen, met meer verdieping in de problematiek van getraumatiseerde moeders.

Alle Geboortetrauma Consulenten en Therapeuten kunnen geschoold worden in het traject Vriendschap sluiten met je Zenuwstelsel, de Reis naar Vruchtbaar Zijn, Traumapreventie in de Nageboortetijd en de Online Moedergesprekken.

Wil jij je al inschrijven? Dan kun je je hier Aanmelden!

Kijk voor alle bijeenkomsten van het team in de Agenda.

 

HER CERTIFICERING EN ZOBEVALIK KEURMERK

Wij werken continue aan betere zorg, dus ook aan beter vakmanschap. Daarvoor worden elke 2 jaren alle teamleden gehercertificeerd. Ze worden getoetst op hun resultaten, hun kennis en vaardigheden, hun zichtbaarheid en promotie én hun ambities in het Zobevalik Centrum.

Teamleden die onze missie van traumavrij moederschap helpen uitdragen en een actieve rol vervullen in het centrum, krijgen een Zobevalik Keurmerk. Zij zijn in staat alle aspecten tot uiting te brengen en bij te dragen in de doorontwikkeling van ons belangrijke werk in Nederland, België en Turkije!

ZOBEVALIK NET WERK

Tien keer per jaar verspreiden we een editie van ons ZOBEVALIK NET WERK over ons werk en actualiteiten. Zo delen we informatie over ons Centrum en onze praktijken. Doel is deze informatie via alle teamleden te delen in ons eigen netwerk. Wil jij ook meedoen? Vraag dan informatie over een abonnement bij Kelly Geerlings: kelly@moederliefdecoaching.nl

ZOBEVALIK LOKATIES

Het Zobevalik Centrum is in Simone haar praktijk in Vianen, aan de Bolcherijsekade 3A (4131 NT), waar de Traumapreventie opleiding en vele bijeenkomsten worden georganiseerd.

In Renkum is ook een lokatie in Brun haar praktijk, Onder de Bomen 19 (6871 CG), waar de Geboortetrauma Consulent opleiding wordt gegeven.