zo beval ik

AANBOD

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze Zobevalik Community met traumapreventie voor aanstaande en net bevallen moeders? Hier krijg je een overzicht van de links naar de belangrijke BROCHURE, onze Podcasts en alle andere producten.

Nieuwsgierig naar de opleiding? Mail Brun@degeboortespecialist.nl en vraag een PREVIEW van het lesmateriaal. Je maakt kennis met het onderscheidende vermogen van de opleiding en de Zobevalik Coaching.

Het wetenschappelijk verslag in het BOEK ZO BEVAL IK legt de basis van al ons werk. Bestel het boek en lees over 10 jaren onderzoek en 600 gesprekken met moeders over hun geboorte ervaringen.

Download hier de gratis BROCHURE voor nieuwe moeders om geboortetrauma’s te voorkomen en snel te herkennen. Gebruik deze voorlichting en lees waarom positieve geboorte ervaringen ZO belangrijk zijn en wat moeders ZELF kunnen doen.

Wij verzamelen informatie met een valide en betrouwbaar meetinstrument om wetenschappelijke uitspraken te doen over de effecten en ervaringen van net bevallen moeders met de Zobevalik Coaching. Scoor de geboortetevredenheid van je cliënten met de toekomstige VRAGENLIJST ongeveer 4 weken na de bevalling en deel deze informatie anoniem met Simone en Brun!

Bestel het DOEBOEK voor aanstaande moeders. Je leest welke fases van bewustwording moeders doorlopen, maar ook jijzelf in je ontwikkeling tot Zobevalik Coach.

 

Bijscholingen voor Zobevalik Coaches worden regelmatig aangeboden. Eén daarvan richt zich op het kunnen aanbieden van ONLINE CONSULTEN voor alle moeders. In 2022 starten wij deze dienst, omdat zoveel moeders vragen, twijfels en onzekerheid ervaren rondom de besluitvorming over onderzoek en behandeling in de zorg, wat meestal veel impact heeft voor de moeder en haar baby.

Eind 2021 werd het ARTIKEL gepubliceerd over het meetinstrument Birth Satisfaction Scale – Revised (BSS-R) wat in het Nederlands is vertaald én gevalideerd. Het zijn resultaten uit mijn wetenschappelijk onderzoek wat ik in 2020 in mijn praktijk De Geboortespecialist heb uitgevoerd om de vraag te beantwoorden waarom zoveel moeders met een geboortetrauma niet of laat om hulp vragen. “Nog niet helemaal 100%, wat gaat er schuil achter gezondheidsverlies na de bevalling?” zal later gepubliceerd worden.

Onze toekomstplannen zijn om het landelijk Zobevalik Centrum meer bekendheid te geven met een terugkerend ONLINE EVENT en Online Consulten. Dit om de toegang tot emotionele ondersteuning bij alles wat met moederschap te maken heeft te vergroten.

PODCASTS zijn een inspirerende manier verhalen te verzamelen en te delen. Luister gratis naar deze podcast episodes over mijn reis en mijn werk voor moeders, waarin ik door Simone ben geïnterviewd. Ze zijn fijn om naar te luisteren, maar ook om naar te verwijzen en te delen! Je kunt de links doorsturen via mail/WhatsApp of anderen verwijzen naar o.a. Spotify en Apple Podcast: zoek op de PSY.MOON Podcast.

Deel I #30: van obstetrie verpleegkundige naar geboortetrauma therapeut en auteur

Deel II #31: de ontwikkeling van de hersteltherapie en traumapreventie voor moeders

Deel III #40: over het belang van geboortetraumabewustzijn

Deel IV #41: over de onzichtbaarheid van een geboortetrauma