zo beval ik

AANBOD

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze Zobevalik Community met traumapreventie voor aanstaande en net bevallen moeders? Hier krijg je een overzicht van de links naar de belangrijke BROCHURE, onze Podcasts en boeken en alle andere producten.

Nieuwsgierig naar de opleiding? Mail Brun@degeboortespecialist.nl en vraag een PREVIEW van het lesmateriaal. Je maakt kennis met het onderscheidende vermogen van de opleiding en de Zobevalik Coaching.

Het wetenschappelijk verslag in het BOEK ZO BEVAL IK legt de basis van al ons werk. Bestel het boek en lees over 10 jaren onderzoek en 600 gesprekken met moeders over hun geboorte ervaringen.

Download hier de gratis BROCHURE voor nieuwe moeders om geboortetrauma’s te voorkomen en snel te herkennen. Gebruik deze voorlichting en lees waarom positieve geboorte ervaringen ZO belangrijk zijn en wat moeders ZELF kunnen doen.

Wij verzamelen informatie met een valide en betrouwbaar meetinstrument om wetenschappelijke uitspraken te doen over de effecten en ervaringen van net bevallen moeders met de Zobevalik Coaching. Scoor de geboortetevredenheid van je cliënten met de toekomstige VRAGENLIJST ongeveer 4 weken na de bevalling en deel deze informatie anoniem met Simone en Brun!

Bestel het DOEBOEK voor aanstaande moeders. Je leest welke fases van bewustwording moeders doorlopen, maar ook jijzelf in je ontwikkeling tot Zobevalik Coach.

In de NIEUWSBRIEF lees je over ons werk als Zobevalik Coach en onze ontwikkeling tot een Community die ertoe doet.

Bijscholingen voor Zobevalik Coaches (to be): Simone en Brun nemen in de toekomst korte  ONLINE COLLEGES op over geboorte, trauma en preventie. Wil jij ervaren hoe wij in de diepere lagen werken en je kennis vergroten over de gezondheid van moeders? Houd ons aanbod in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief bij info@psymoon.com of Brun@degeboortespecialist.nl.

In 2021 worden artikelen gepubliceerd over het wetenschappelijk onderzoek “Nog niet helemaal 100%”, Wat gaat er schuil achter gezondheidsverlies na de bevalling? Je kunt deze ARTIKELEN hier later downloaden.

Onze toekomstplannen zijn om nog een magazine en een documentaire te gaan maken.

PODCASTS zijn een inspirerende manier verhalen te verzamelen en te delen. Luister gratis naar deze beide podcast episodes over mijn reis, waarin ik door Simone ben geïnterviewd. Ze zijn fijn om naar te luisteren, maar ook om naar te verwijzen en te delen! Je kunt de links doorsturen via mail/WhatsApp of anderen verwijzen naar o.a. Spotify en Apple Podcast: zoek op de PSY.MOON Podcast.

Deel I #30: van obstetrie verpleegkundige naar geboortetrauma therapeut en auteur

Deel II #31: de ontwikkeling van de hersteltherapie en traumapreventie voor moeders