zo beval ik

AANBOD

Ons Zobevalik Team groeit en wij werken hard aan traumapreventie en herstel met aanstaande en net bevallen moeders. Hier krijg je een overzicht van ons aanbod met links naar documenten en de fijne podcasts.

Nieuwsgierig naar de opleiding? Bel of mail een van de Zobevalik Coaches of vraag een PREVIEW van het lesmateriaal aan op onze homepagina. Je maakt kennis met het onderscheidende vermogen van de opleiding en de Zobevalik Coaching.

Het wetenschappelijk verslag in het BOEK ZO BEVAL IK legt de basis van al ons werk. Bestel het boek en lees over 10 jaren onderzoek en 600 gesprekken met moeders over hun geboorte ervaringen.

Download hier de gratis BROCHURE voor nieuwe moeders om geboortetrauma’s te voorkomen en snel te herkennen. Gebruik deze voorlichting en lees waarom positieve geboorte ervaringen ZO belangrijk zijn en wat moeders ZELF kunnen doen.

Wij verzamelen informatie met een valide en betrouwbaar meetinstrument om wetenschappelijke uitspraken te doen over de effecten en ervaringen van net bevallen moeders met de Zobevalik Coaching. Scoor de geboortetevredenheid van je cliënten met de VRAGENLIJST  minimaal 4 weken na de bevalling. Alle moeders kunnen tot 5 jaren na de bevalling meedoen aan dit onderzoek!

Bestel het DOEBOEK voor aanstaande moeders. Je leest welke fases van bewustwording moeders doorlopen, maar ook jijzelf in je ontwikkeling tot Zobevalik Coach.

In de Reis naar Natuurlijk en Bewust Vruchtbaar Zijn gaan vrouwen op zoek naar hun nalatenschap waarbij ze het veranderproces de tijd geven. Een groter bewustzijn van de body-and-mind helpt de omgeving te beïnvloeden in het belang van alle lichaam systemen, organen en cellen. De reis duurt 4×4 weken met 4 sessies en thuis activiteiten. Alle teamleden kunnen getraind worden deze bijzondere Reis aan te bieden of zelf te gaan doen.

Ben je benieuwd naar de wetenschappelijke studies waarop ons belangrijke werk, de lopende onderzoeken en de opleidingen zijn gebaseerd? Bekijk dan mijn PUBLICATIES en het overzicht van alle bijeenkomsten voor het preventie- en herstelteam van het Zobevalik Centrum voor geboorte en trauma.

Onze toekomstplannen zijn om het landelijk Zobevalik Centrum meer bekendheid te geven met een terugkerend ONLINE ZOBEVALIK SUMMIT en ONLINE CONSULTEN. Dit om de toegang tot emotionele ondersteuning bij alles wat met moederschap te maken heeft te vergroten.

Het Zobevalik Team ontwikkelt continu in het belang van traumavrij moederschap. De Workshop Zobevalik is een eendaagse ervaring voor aanstaande moeders, waar ze kennis maken met onze werkwijze vanuit het gevoelsleven (moederbrein) van moeders, trauma informatie krijgen en leren zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun lichaam en hun baby. Heb je ook belangstelling deze workshop toe te passen? Vraag dan informatie over de opzet en de kosten bij Jonneke of Margriet.

PODCASTS zijn een inspirerende manier verhalen te verzamelen en te delen. Luister gratis naar deze podcast episodes over mijn reis en mijn werk voor moeders, waarin ik door Simone ben geïnterviewd. Ze zijn fijn om naar te luisteren, maar ook om naar te verwijzen en te delen!

Deel I #30: van obstetrie verpleegkundige naar geboortetrauma therapeut en auteur

Deel II #31: de ontwikkeling van de hersteltherapie en traumapreventie voor moeders

Deel III #40: over het belang van geboortetraumabewustzijn

Deel IV #41: over de onzichtbaarheid van een geboortetrauma