zo beval ik

 AANBOD

Ons Zobevalik Centrum groeit en wij werken hard aan promotie en samenwerking. Hier krijg je een overzicht van ons aanbod, gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek met moeders.

Nieuwsgierig naar mijn nieuwe boek O LIJF over geboorte trauma herstel? Via deze LINK kun je het hardcopy boek of het e-book bestellen en lezen wat vele moeders rondom geboorte ervaren en zeggen over het onderscheidende vermogen van het Zobevalik Centrum voor geboorte en trauma. We zetten het boek IK BEVAL IN VERTROUWEN al jaren in om geboortetrauma’s te voorkomen. Dit doeboek kun je HIER bestellen.

Het wetenschappelijk verslag in het BOEK ZO BEVAL IK legt de basis van al ons werk. Bestel het boek en lees over 10 jaren onderzoek en 600 gesprekken met moeders over hun geboorte ervaringen.

ALLES DRAAIT OM ZELF DOEN!

Moeders kunnen zelf verantwoordelijkheid nemen voor  positieve geboorte ervaringen. Bekijk de BROCHURE en lees hoe moeders zelf geboortetrauma’s kunnen voorkomen en herkennen. We werken vanuit de wetenschap van liefde, vertrouwen, rust en tijd. We onderscheiden ons in het geven van emotionele begeleiding voor en na de geboorte. Kies en betaal voor waardevolle zorg om gezond te blijven!

Continu doen wij wetenschappelijke onderzoek naar de effecten en ervaringen van net bevallen moeders. Help jij mee? Scoor de geboorte ervaringen (van je cliënten) met de VRAGENLIJST  minimaal 4 weken na de bevalling. Alvast bedankt!

Wij geven informatie over het belang van emotionele gezondheid rondom de geboorte van je kind. Dat betekent dat we ook de realiteit onder ogen zien en trauma informed werken. Daarvoor is het DOEBOEK voor aanstaande moeders geschreven. Om vanuit bewustwording zelf invloed te hebben op jouw geboortetijd. We gebruiken het DoeBoek bij de Zobevalik Coaching. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Plan dan een online MOEDERGESPREK in! Mogelijk is één van onze trajecten passend voor jou.

Met de ZOBEVALIK WORKSHOP kun je ervaren hoe belangrijk jij bent om gezond te blijven. Je leert niet alleen jezelf beter kennen, maar ook ons onderscheidende vermogen. Wij blijven bij je, ook als je het moeilijk hebt en totdat je hersteld bent.

In de REIS NAAR VRUCHTBAAR ZIJN gaan vrouwen op zoek naar hun nalatenschap waarbij ze het veranderproces de tijd geven. Een groter bewustzijn van de body-and-mind helpt de omgeving te beïnvloeden in het belang van alle lichaam systemen, organen en cellen. De reis duurt 4×4 weken met 4 sessies en thuis activiteiten. Alle teamleden kunnen getraind worden deze bijzondere Reis aan te bieden of zelf te gaan doen. De reis past bij persoonlijke ontwikkeling, na een hersteltraject of een kinderwens.

Ben je benieuwd naar meer informatie over het Zobevalik Centrum en de wetenschappelijke onderzoeken waarop ons belangrijke werk is gebaseerd? Beluister onderstaande PODCASTS en bekijk al mijn PUBLICATIES.

Onze toekomstplannen zijn om het landelijk Zobevalik Centrum meer bekendheid te geven met een terugkerend ONLINE ZOBEVALIK SUMMIT. Daarnaast zijn we actief op sociale media en laagdrempelig te benaderen via de ONLINE MOEDERGESPREKKEN en telefonisch of mailcontact.

Het preventie en herstelteam geven emotionele begeleiding voor en na de bevalling. De ZOBEVALIK COACHING, met 4 sessies voor en 3 na de bevalling, richten we ons op traumavrij bevallen en de gevolgen van een trauma snel kunnen herkennen en bespreken. Met het ZOBEVALIK HERSTELTRAJECT bieden we de geboortetrauma therapie bij aanhoudende klachten na de bevalling.

PODCASTS zijn een inspirerende manier verhalen te verzamelen en te delen. Luister gratis naar deze podcast episodes over mijn reis en mijn werk voor moeders, waarin ik door Simone ben geïnterviewd. Ze zijn fijn om naar te luisteren, maar ook om naar te verwijzen en te delen!

Deel I #30: van obstetrie verpleegkundige naar geboortetrauma therapeut en auteur

Deel II #31: de ontwikkeling van de hersteltherapie en traumapreventie voor moeders

Deel III #40: over het belang van geboortetraumabewustzijn

Deel IV #41: over de onzichtbaarheid van een geboortetrauma

Deel V #42: over het effect van traumapreventie met de Zobevalik Coaching

Deel VI: Vaders hebben ook gevoel

Deel VII: over verlies van je kind rondom de geboorte

Deel VIII: OPEN GESPREK OVER DE CIRKEL VAN ANGST Hoe de aanstaande moeder al tijdens de periode van in verwachting zijn door angst wordt voorgeprogrammeerd

Deel IX: OPEN GESPREK OVER DE CIRKEL VAN HERHALING Hoe traumatische situaties keer op keer herhalen, wanneer de angst in het lichaam blijft

Deel X: OPEN GESPREK OVER DE CIRKEL VAN LIEFDE Hoe het liefdeshormoon oxytocine ons uit de angst laat stappen en trauma heelt

Deel XI: OPEN GESPREK OVER DE CIRKEL VAN GEBOORTE Volgt binnenkort!